Egy óvatos mozdulat, ami klublegendává tette a Real Madrid focistáját - videó

Real Madrid CF v Valencia CF - La Liga Santander NurPhoto General news Soccer Soccer Match Competition La Liga La Liga Santander January 8 2022 Horizontal SPORT
Vinicius Junior of Real Madrid in action during the La Liga match between Real Madrid and Valencia CF at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain. (Photo by DAX Images/NurPhoto) (Photo by DAX Images / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Vinícius Júniur a Real Madrid 21 éves brazil támadója a Valencia elleni mérkőzésen nem csak két góljával vívta ki a fővárosi drukkerek elismerését.

A Valencia ellen 4-1-re megnyert szombati bajnokin kilenc percen belül duplázva csapata második és harmadik gólját szerezte a fiatal csatár, aki így 20 bajnokin már 12 gólnál jár már másfélszer annyi, mint az előző három idényben lőtt nyolc gólja. A szurkolók között is egyre nagyobb kedvenc a brazil kedvenc, akit szombat óta nem csak góljai miatt fognak kedvelni, hanem azért is mert tudja, mit jelent a klub iránti tisztelet. Például azt, hogy nem lép rá a címerre, inkább ugrik egy szép nagyot: