Nézze meg a lengyel focibajnokság legnagyobb bénázásait - videó

Legia Warsaw v Radomiak Radom - PKO Ekstraklasa NurPhoto General news Poland Soccer Soccer Match Competition December 19 2021 19th December 2021 Vertical SPORT
Maurides Roque Junior (Radomiak),Maik Nawrocki (Legia) during the PKO Ekstraklasa match between Legia Warsaw v Radomiak Radom, in Warsaw, Poland, on December 19, 2021. (Photo by Foto Olimpik/NurPhoto) (Photo by Foto Olimpik / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A lengyel labdarúgó-bajnokság élvonalában, azaz Ekstraklasában hiába vannak jó csapatok és jó futballisták, olykor bizony meggyűlt a bajuk a labdával.

Nincsenek hiján a humornak és az öniróniának az Ekstraklasa közösségi oldalának kezelői, ugyanis vették a fáradtságot, és összeszedték a 2021-es év legmulatságosabb bakijait. Íme a valamivel több mint két percbe sűrített bakiparádé:

Az Ekstraklasa az UEFA rangsora alapján éppen az európai mezőny közepén helyezkedik el: az 55 tagállam között 15.875 ponttal a 28., mégpedig éppen Magyarország, és az OTP Bank Liga, azaz a mi NB I-ünk (16.375 pont) mögött.