Vágólapra másolva!
Francia sajtóhírek szerint egyre biztosabbra vehető, hogy Zinedine Zidane lesz Mauricio Pochettino utódja a Paris Saint-Germain kispadján.

A Marca megírta, hogy a francia újságíró, Daniel Riolo szerint a legkésőbb idén nyáron bejelentik, hogy Zinedine Zidane lesz a PSG következő edzője. Riolo szavaira érdemes lehet odafigyelni, mert elsőként számolt be arról, hogy Lionel Messi a párizsi sztárcsapathoz szerződik, és mint tudjuk, igaza lett.

Az RMC Sport újságírója szerint

Zidane érkezése maradásra bírhatja Kylian Mbappét is, akinek fél év múlva lejár a szerződése, és még mindig nem hosszabbított klubjával.

Zinedine Zidane lehet a PSG következő edzője Forrás: AFP/Javier Soriano

A francia szakember úgy gondolja, Mauricio Pochettino vissza fog térni a Premier League-be, függetlenül attól, hogy megnyeri-e a BL-t a PSG trénereként.

Zidane edzőként sosem dolgozott Franciaországban, és a Real Madridon kívül nem irányított még másik klubot.

A spanyol sztárcsapattal 2016 és 2018 között sorozatban háromszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját,

majd távozása után alig több mint fél évvel később visszatért és tavaly nyáron hagyta el újra a Realt. A játékosként aranylabdás Zidane-t többször hírbe hozták már a Manchester Uniteddel is, de jelen állás szerint az tűnik a legvalószínűbbnek, hogy nemsokára a PSG trénere lesz.