Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A Tottenham Hotspur labdarúgócsapatának vezetőedzője, Antonio Conte szerint az ajtó mindig nyitva áll a nyáron szívrohamot kapó Christian Eriksen előtt, amennyiben szeretne újra a londoni klubban futballozni.

Eriksen a tavalyi, részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon szívinfarktust kapott a Finnország elleni csoportmérkőzésen, és újra kellett éleszteni a pályán. A 29 éves középpályás bőre alá szíritmusszabályozót ültettek be, de korábbi klubjában, az Interben nem futballozhatott tovább az olaszországi törvények tiltása miatt.

Eriksen azonban szeretne játszani, a katari labdarúgó-vb-n is tagja akar lenni a dán válogatottnak és az orvosoktól megkapta az engedélyt arra, hogy folytassa a profi futballt. Korábbi klubja, a Tottenham visszavárja, Antonio Conte - aki az Internél volt az edzője - úgy véli, az ajtó mindig nyitva áll a dán játékos előtt.

mondta az olasz tréner.

Antonio Conte szívesen dolgozna újra Eriksennel Forrás: AFP/Ina Fassbender

"Ő egy igazán fontos labdarúgó, egy topjátékos, és ami nyáron történt vele, az nagyon rossz azoknak az embereknek, akik dolgoztak vele és akik ismerik őt. Abban a pillanatban én is halálra rémültem, de remek hír, hogy újra készen áll a játékra.

tette hozzá Conte.

A 29 éves játékos a londoni klubtól igazolt az Interhez 2020 januárjában, jelenleg nincs csapata, de készen áll arra, hogy újra a legmagasabb szinten folytassa a labdarúgást.

Forrás

Mindent egy helyen az Eb-ről