Két éve még Barcelonában játszott, most sörhassal focizik a sztárjátékos - fotó

FC Barcelona v CA Osasuna - La Liga Leo Messi Barcelona F.C. CA Osasuna Camp Nou Catalonia Club Soccer Forward - Athlete La Liga Lionel Messi Match - Sport Photography Scoring a Goal Soccer Soccer Striker Spain Sports Team 2017 BARCA BARCELONA BARCELONE C
Leo Messi FC Barcelona celebrating his goal with Arda Turan of FC Barcelona during the Spanish championship Liga football match between FC Barcelona vs CA Osasuna at Camp Nou stadium on April 26, 2017 in Barcelona, Spain. (Photo by Xavier Bonilla/NurPhoto) (Photo by Xavier Bonilla / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A török labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában a Galatasaray hazai pályán 1-0-ra kikapott a Giresunspor csapatától. Az isztambuli sztárklub csak a 12. helyen szerénykedik a Super Ligben, de ami még ennél is megrázóbb, az a csapat sztárjátékosának, a török válogatott Arda Turannak a kinézete, aki szombaton öt hónapos kihagyás után tért vissza a pályára, de rá sem lehetett ismerni.

A 100-szoros török válogatott támadó legutóbb az első fordulóban, tavaly augusztus 16-án lépett pályára a Galatasaray csapatában, utána viszont közel ót hónapot hagyott ki bokaszalag-szakadás miatt. A 35 éves támadó szombaton tért vissza, a 62. percben cserélték be, de elképesztő látványt nyújtott. Sörhassal szaladgált a pályán, mint egy alsóbb osztályban futballozó amatőr játékos.

Arda Turan rendesen elhagyta magát öt hónap alatt Forrás: Twitter