Vágólapra másolva!
A bennmaradásért küzdő Hertha BSC hazai pályán egy góllal kikapott a címvédő és éllovas Bayern Münchentől a német labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. Dárdai Pál szerint a játékosai mindent megtettek, így nem tudja őket hibáztatni a vereségért.

„Nem tudom hibáztatni a csapatot, nagyon egységesek voltunk a mérkőzésen. Mindent megtettünk,

kiadtunk magunkból, amit csak tudtunk. Egy pontot megérdemeltünk volna. Tíz napos munka után azt látom, hogy jó úton haladunk" – mondta Dárdai Pál a Bayern München elleni 1-0-s vereséget követően. A magyar edző hozzátette, az eredménnyel nem lehetnek elégedettek, de a pozitív dolgokat kell magukkal vinniük a folytatásra.

„Ha továbbra is így dolgozunk, akkor a szerencse is mellénk áll majd" – árulta el Dárdai Pál.

Dárdai Pál nem volt elégedetlen a vereség ellenére sem Forrás: herthabsc.de

Hansi Flick úgy látta, hogy a Hertha alaposan megnehezítette a dolgukat:

„Az első félidőben nem játszottunk jól, így pár szituációt túl kellett élnünk. Összességében a csapat jól végezte a feladatát, elégedett vagyok a győzelemmel – mondta a Bayern edzője, aki a siker ellenére is bosszús lehetett, mivel

az éjszakai repülési tilalom miatt több mint hétórás késéssel szállt fel a Bayern Katarba tartó repülője Berlinből, ahol hétfőn a klub-vb elődöntőjében lép pályára a bajor sztárcsapat.

Múlt hétfői kinevezése óta Dárdai Pál vezetőedzőnek ez volt a második mérkőzése a fővárosiak kispadján, ezt megelőzően az Eintracht Frankfurt otthonában is alulmaradt a Hertha.