Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Paris Saint-Germain a Real Madriddal csap össze. A francia sztárcsapat spanyol hátvédje, Sergio Ramos éveken át futballozott Madridban, így számára rendkívül különleges lesz a párharc, amelyről elmondta a véleményét.

A Marca megírta, hogy a Reallal négyszeres BL-győztes Ramos éppen Madridban avatott fel egy edzőtermet, majd részt vett egy sajtótájékozatón, amely során a hétfői BL-sorsolás eredményéről is beszélt.

A 35 éves hátvéd idén nyáron igazolt a Real Madridtól a PSG-hez, a spanyol sztárcsapatban 16 idényt húzott le és évekig csapatkapitánya volt a klubnak.

Ramos számára különleges lesz a Real elleni mérkőzés, de elmondása szerint minden erejével arra törekszik, hogy továbbjutáshoz segítse jelenlegi csapatát.

"A sors szeszélyes. Szerettem volna, ha egy másik csapattal sorsolnak össze bennünket. A Real Madridot mindig is szeretni és tisztelni fogom, de most rajtam a sor, hogy megvédjem a PSG-t, és mindent megtegyek a továbbjutás érdekében.

Kész vagyok meghalni a PSG-ért" -

nyilatkozta a világ- és kétszeres Európa-bajnok futballista.

Sergio Ramos szeretne minél több meccsen játszani a PSG-ben Forrás: AFP/Jeff Pachoud

Sorozatos sérülései miatt Ramos a BL-csoportkörben egy mérkőzésen sem tudott pályára lépni, és a francia bajnokságban is csak egy meccsen játszott.

Jelenleg izomsérüléssel bajlódik, nyáron az Eb-t is kihagyta, de szeretne visszatérni a spanyol válogatottba a 180 fellépésével rekorder hátvéd.

"Újra rendszeresen szeretnék játszani, és akkor Luis Enrique dönt. Természetesen az a célom, hogy visszatérjek a válogatottba" - tette hozzá Ramos.

Mindent egy helyen az Eb-ről