Alsónadrágban mutatta meg tökéletesen kidolgozott testét Cristiano Ronaldo - fotó

fbl Horizontal
Manchester United's Portuguese striker Cristiano Ronaldo gestures during the UEFA Champions league group F football match between Manchester United and Atalanta at Old Trafford stadium in Manchester, north west England, on October 20, 2021. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo alsónadrágos képpel lepte meg a rajongóit a közösségi oldalán, jelezve, hogy még mindig elképesztően fitt és továbbra is nagyszerű fizikai állapotnak örvend.

Az ötszörös aranylabdás világklasszis az Instagram oldalán osztott meg egy képet, amelyen alsónadrágban mutatja meg tökéletesen kidolgozott testét. A fotót több mint 8 millióan kedvelték, nagy népszerűségnek örvend a követői körében.

Elképzelhető, hogy a Manchester United klasszisa a csapat új edzőjének, Ralf Rangnicknak is üzent a fotóval, miszerint 36 évesen is kirobbanó formában van. A nemrégiben kinevezett német tréner híres arról, hogy alaposan megdolgoztatja a játékosait az edzéseken, a meccseken pedig a támadóktól is megköveteli a letámadást és a rengeteg futást, sprintet.

Ronaldo számára minden bizonnyal nem okoz gondot a nagy fizikai megterhelés, és továbbra is gólerős, hiszen hétről hétre bizonyítja, hogy még mindig a világ legjobbjai közé tartozik.