Vágólapra másolva!
Foghúzáson esett át a Chelsea és az angol válogatott labdarúgója, Mason Mount. A műtétet követően a középpályás nyilvánvalóan még érezte az érzéstelenítő hatását, így meglehetősen viccesre sikerült az a videó amelyet a foghúzás után osztott meg a közösségi médiában. Mount lezsibbadt arccal számolt be rajongóinak a tapasztalatairól.

– mondta a TikTok videójában Mount.

@masonmount

Wisdom teeth have left the chat… ##part1

♬ original sound - Mason Mount

Arra a kérdésre, hogy mit gondol a fogorvosokról, a 22 éves játékos azt motyogta, hogy ők a legjobbak. A Chelsea sztárja ezt követően azzal viccelődött, hogy a korábban kiszedett bölcsességfogait – amelyeket egy dobozban tart – fordítsák jótékonysági célra, mert szerinte biztos lenne olyan, aki sok pénzt fizetne értük.

Mount ugyan meghívót kapott a világbajnoki selejtezők utolsó két mérkőzésére készülő angol labdarúgó-válogatott keretébe, de Gareth Southgate szövetségi kapitány pihenőt adott játékosának a műtét miatt, így elképzelhető, hogy pénteken még nem léphet pályára Albánia ellen.

Mount pihenőt kapott Gareth Southgate-től Forrás: AFP/Ben Stansall

A magyarokkal azonos selejtezőcsoportban szereplő angolok 20 ponttal első helyen állnak, hárommal megelőzve a lengyeleket. A háromoroszlánosok pénteken Albániát fogadják, három nappal később pedig San Marinóban zárják a sorozatot.