Vágólapra másolva!
Kedden este a labdarúgó Bajnokok Ligája F csoportjának negyedik fordulójában a Manchester United Cristiano Ronaldo 91. percben lőtt bombagóljával mentett pontot az Atalanta otthonában. A találkozót közvetítő BT Sport szakértőjeként dolgozó Rio Ferdinand önkívületi állapotban ünnepelte korábbi manchesteri csapattársának találatát, míg a mellette ülő másik United-legenda, Paul Scholes egykedvűen vette tudomásul, hogy Ronaldo már megint megmentette Ole Gunnar Solskjaer vezetőedzőt egy kínos vereségtől.

Ronaldo gólja pillanatában Rio Ferdinand felpattant a székből és földönkívülinek nevezte az ötszörös aranylabdás portugált.

Paul Scholes azonban nem volt elragadtatva, ő ugyanis rendszeresen kritizálja Ole Gunnar Solskjaert, a Manchester United vezetőedzőjét.

Két héttel ezelőtt, amikor a Manchester United kétgólos hátrányból fordított az Atalanta ellen, Scholes akkor is kritikus volt és azt mondta:

- mondta a kétszeres BL-győztes Paul Scholes, aki előre megjósolta a United vesztét, ugyanis Solskjaer csapata négy nappal később 5-0-ra kikapott a Liverpooltól az Old Traffordon.