Vágólapra másolva!
A Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője, Ole Gunnar Solskjaer csütörtökön válságértekezletet tartott annak érdekében, hogy megmentse a klub szezonját, valamint a saját állását.

A Daily Mail beszámolt róla, hogy a norvég menedzser a tapasztaltabb játékosokkal, Cristiano Ronaldóval, Bruno Fernandessel, Harry Maguire-rel, Luke Shaw-val, Victor Lindelöffel és Nemanja Maticcsal folytatott komoly beszélgetést a carringtoni edzőközpontban.

A 48 éves szakember azt vitatta meg a futballistákkal, hogyan fordíthatják meg a csapat rossz szériáját, valamint szó esett a taktikai változtatásokról is.

A Manchester United a Premier League-ben jelenleg csak a hatodik helyen áll, ami nem jelent BL-indulást, és többek között a Liverpooltól és a városi rivális Citytől is simán kikapott. A klub a Bajnokok Ligájában vezeti az F csoportot, de még nem jutott tovább, és ha a következő meccsén kikap a Villarreal otthonában, akkor nagy bajba kerülhet.

Solskjaernak fontos megbeszélnivalója akadt Ronaldóékkal Forrás: AFP/Marco Bertorello

Az Old Traffordon egyelőre kitartanak Solskjaer mellett, de ha a következő mérkőzéseken, közte a Chelsea és az Arsenal elleni rangadókon is vereséget szenved a United, akkor könnyen előfordulhat, hogy szezon közben megválnak tőle.

Az MU legközelebb szombat délután lép pályára a Watford ellen a bajnokságban, majd kedden a BL-ben idegenben játszik rangadót az F csoport második helyezettjével, a szintén 7 pontos Villarreal együttesével.