Az Atlético Madrid a hajrában harcolta ki a győzelmet a La Ligában

Atlético Madrid Wanda Metropolitano
Atletico Madrid's Brazilian defender Felipe (2nd-L) celebrates with teammates after scoring a goal during the Spanish league football match between Club Atletico de Madrid and CA Osasuna at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid on November 20, 2011. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Atlético Madrid hazai pályán 1-0-ra legyőzte az Osasuna csapatát a spanyol labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

A címvédő sokáig nem tudott mit kezdeni a szervezetten védekező pamplonaiakkal, a győztes gól a 87. percben született, amikor Yannick Carrasco szögletből ívelte rá Felipe fejére a labdát, aki remek mozdulattal továbbította azt a kapu hosszú oldalába.

Nehéz meccset nyert meg az Atlético Madrid a La Ligában Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Diego Simeone együttese megerősítette Bajnokok Ligája-indulást érő negyedik helyét a tabellán, így magabiztosan várhatja a következő fordulóbeli Cádiz elleni vendégjátékot.

Azonban előtte még szerdán este a BL-ben az AC Milan ellen győzelmi kényszerben kell pályára lépniük, ha nem szeretnének már a csoportkörben búcsúzni a legrangosabb európai kupától.

La Liga, 14. forduló:
Atlético Madrid-Osasuna 1-0 (0-0)
korábban:
Sevilla-Alavés 2-2 (1-2)
Celta Vigo-Villarreal 1-1 (0-1)
később:
FC Barcelona-Espanyol 21.00
pénteken játszották:
Levante-Athletic Bilbao 0-0
vasárnap játsszák:
Getafe-Cádiz 14.00
Granada-Real Madrid 16.15
Elche-Real Betis 18.30
Real Sociedad-Valencia 21.00
hétfőn játsszák:
Rayo Vallecano-Mallorca 21.00