Vágólapra másolva!
Kylian Mbappé távozása régóta téma a nemzetközi sajtóban. A Paris Saint-Germain világbajnok labdarúgója a nyáron közel volt ahhoz, hogy a Real Madridba szerződjön, azonban Carlo Ancelotti miatt már nem szeretne a spanyol csapatban játszani.

Mbappé a nyáron el akarta hagyni a PSG-t, hogy a Real Madrid játékosa lehessen. A spanyol sztárcsapat ugyan 200 millió eurót is fizetett volna a világbajnok csatárért, de az átigazolás augusztusban meghiúsult, mert a Paris Saint-Germain nem volt partner a klubváltásban.

Mbappét már nem érdekli a Real Madrid Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Robert Michael

Mbappé kontraktusa a francia klubbal jövő nyáron lejár, mivel még mindig nem írta alá szerződéshosszabbítását. Ennek értelmében a fiatal támadó január elsejétől szabadon tárgyalhat a kérőkkel.

Az El Nacional információ szerint, hogy a 22 éves játékos továbbra is rajong a Real Madridért, de nem szeretne Carlo Ancelottival együtt dolgozni, ugyanis nem győzte meg a Királyi Gárda idei teljesítménye.

A tapasztalt olasz edző a nyáron tért vissza a Realhoz, az idei szezonban pedig eddig 12 bajnokijából nyolcat megnyert a csapat, és jelenleg második helyen áll a spanyol bajnokságban, egy ponttal lemaradva a listavezető Real Sociedad mögött.

A francia játékost nem győzte meg a Carlo Ancelotti féle Real Madrid Forrás: DPPI via AFP/Benjamin Cremel

Mbappé állítólag csalódott, hogy honfitársa, Zinedine Zidane helyére Ancelottit nevezte ki a vezetőség. A lap beszámol róla, hogy a francia támadó szívesebben játszana Jürgen Klopp irányítása alatt.

Klopp nevét korábban már hírbe hozták a madridi együttessel, de a német tréner nem akar váltani, ugyanis jól érzi magát a Liverpoolnál, ahová 2024-ig élőszerződés köti.