Vágólapra másolva!
Az európai labdarúgó vb-selejtezők A csoportjában a portugál válogatott 2-1-re kikapott a szerb csapattól Lisszabonban, ezzel a szerbek egyeneságon kijutottak a 2022-es katari világbajnokságra, míg a csoport második helyén végző portugálok pótselejtezőre kényszerülnek. A találkozó után a szerbek támadóját, Aleksandar Mitrovicsot azzal vádolták, hogy az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldót gúnyolta, miután egy doboz kólával ünnepelte a sikert.

A nyári labdarúgó Eb egyik legikonikusabb pillanata volt, amikor Cristiano Ronaldo enyhe undorral félretolt két kólásüveget a magyar-portugál mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

A szerb válogatott győztes gólját szerző Aleksandar Mitrovics humoros kedvében volt, és élcelődött picit azzal, hogy a portugál klasszis nem szereti a kólát. Az angol másodosztályban szereplő Fulham támadója az öltözőből rohant ki a szerb szurkolókhoz, hogy ünnepeltesse magát, és tette mindezt egy doboz kólával a kezében. A közösségi médiában egyértelműen úgy vélték a szurkolók, hogy Cristiano Ronaldót figurázta ki ezzel.