Cristiano Ronaldo szerint hazudott a France Football újságírója

Horizontal
Manchester United's Portuguese forward Cristiano Ronaldo reacts during the UEFA Champions League Group F football match between Villarreal CF and Manchester United, at La Ceramica stadium in Vila-real on November 23, 2021. (Photo by JOSE JORDAN / AFP)
Vágólapra másolva!
Az Aranylabda-díj alapítója és a gála lebonyolítója, a francia France Football egyik újságírója, Pascal Ferré a minap a New York Timesnak adott interjúban arról beszélt, hogy tudomása szerint Cristiano Ronaldónak egyetlen célja van, hogy több Aranylabdával vonulhasson vissza, mint a nagy riválisa, az argentin Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo a közösségi oldalán még azelőtt reagált, hogy kiderült volna, Lionel Messi hetedszer is megkapja a labdarúgás legnagyobb egyéni díját. A portugál nyilván pontosan tudta, hogy nem ő nyer majd, talán ezért, talán azért, mert nem is hívták, de nem volt ott a hétfő esti gálán Párizsban.

Ronaldo hosszasan írt az Instagram-oldalán, megcáfolta Ferrét, aki szerinte hazudott, csak azért, hogy magának hírnevet szerezzen.

„Pascal Ferré múlt héten arról beszélt, hogy bizalmasan megosztottam vele, hogy egyetlen célom van, hogy több Aranylabdát nyerjek a pályafutásom során, mint Lionel Messi.

Ma is hazudott, amikor azt mondta, azért nem leszek ott a gálán, mert állítólag karanténba kellett vonulnom. Mindig gratulálok, bárki nyerje a díjat, összhangban a fairplay és a sportemberiség szellemével, ami a karrierem kezdete óta annak része, ugyanis soha sem valaki ellen nyerek.

Mindig magamért, és az általam képviselt csapatért nyerek. Magamért nyerek, és azokért, akik szeretnek. Nem valaki ellen nyerek. A legnagyobb vágyam, hogy trófeákat nyerjek a klubommal és a válogatottammal.

A legnagyobb célom, hogy jó példát mutassak mindenkinek, aki profi focista vagy szeretne az lenni. A legnagyobb célom, hogy a nevem arany betűkkel kerüljön be a labdarúgás történelmébe. Végezetül, a középpontban már a Manchester United következő meccse van és az, hogy elérjük a szezonban azt, amit még lehet a csapattársaimmal és a szurkolóinkkal" – írta Cristiano Ronaldo.