Vágólapra másolva!
Luka Modric szerződése a szezon végén lejár, és állítólag nyitott a kilátásba, hogy visszatérhet a Premier League-be, tekintettel a Real Madrid ellentmondásos szerződéspolitikájára.

A horvát karmester 2012 nyarán igazolt Madridba a Tottenham Hotspurtől, azóta pedig négy Bajnokok Ligáját és két spanyol bajnoki címet nyert a Reallal. A SuperDeporte információi szerint azonban a száznegyvenhatszoros válogatott labdarúgó nem tervezi meghosszabbítani lejáró kontraktusát, mivel nem tetszik neki a Real Madrid politikája, miszerint az idősödő játékosokkal csak egy évre érvényes szerződést köt a klub.

Luka Modric készen áll visszatérni a Premier League-be Forrás: NurPhoto via AFP/Álex Cámara/NurPhoto/Alex Camara

A spanyol lap beszámolója szerint Modric az idény végeztével szeretne ismét a Premier League-ben játszani. Egykori klubja, a Tottenham szívesen látná a keretében, akárcsak a dúsgazdag Newcastle United. Azonban a 2018-as Aranylabdás a két csapat helyett inkább a Manchester Citybe igazolna. Az egyelőre kérdéses, hogy mit szól mindehhez Pep Guardiola, némiképp meglepő lenne, ha a City szerződtetné jövő nyáron a kiöregedőfélben lévő játékost.

A 36 éves középpályás korábban 127 Premier League mérkőzésén 13 gólt szerzett, valamint 21 gólpasszt kiosztott. Az idei szezonban Modric négy asszitot jegyzett eddig, gólt még nem szerzett.