Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában a Zalaegerszeg hazai pályán 2-0-ra legyőzte az MTK Budapest csapatát. A találkozó után a ZTE vezetőedzője, Waltner Róbert elérzékenyült és a kollégáival összeborulva ünnepelte a győzelmet, ugyanis a meccs előtt azt pletykálták, hogy edzőcsere lesz a zalai csapatnál. A találkozó után Végh Gábor, a Zalaegerszeg elnöke elmondta, hogy válogatott szünet után is Waltner Róbert lesz a ZTE edzője, ő irányítja majd a csapatot a Fradi elleni október 16-án esedékes mérkőzésen.

Múlt héten a Nemzeti Sport és a csakfoci.hu is megírta, hogy Waltner Róbertet nagy valószínűséggel az NB III-es Kozármislenyt irányító, 2011-ben fogadási csalási ügybe keveredő Aczél Zoltán váltja majd a zalaegerszegi kispadon, ráadásul Aczél jelenlegi klubja is megerősítette a ZTE megkeresését.

Zalaegerszegen egyelőre nem lesz edzőváltás Forrás: Horváth Krisztián/ztefc.hu

A ZTE hétvégi győzelme után aztán a klub elnöke elmondta, hogy továbbra is Waltner Róbert irányítja a Zalaegerszeg csapatát.

Ez egy első osztályú futball klub, ahol az érzelmeink nem mehetnek az eredmények rovására, hisz az NB I-es tagság a legfontosabb számomra és a szurkolók számára is" - nyilatkozta a klub honlapjának Végh Gábor, aki elmondta, hogy nem kizárólag pontokban, hanem jövőképben gondolkodik. Hangsúlyozta, hogy a fejlődést és a tudatos szakmai munkát szeretné látni a csapaton.