Vágólapra másolva!
A Benfica csatára, Darwin Nunez két góllal járult hozzá a Barcelona 3-0-s legyőzéséhez a Bajnokok Ligája csoportkörében. Az uruguayi támadó játékára olasz és spanyol sztárcsapatok is felfigyeltek.

A 22 éves futballista főszerepet játszott a Barcelona legyőzésében a szerdai BL-csoportmeccsen. Nunez már a 3. percben vezetéshez juttatta a Benficát, majd a második félidőben egy magabiztosan elvégzett 11-essel állította be a 3-0-s végeredményt. A fiatal játékos végig veszélyesen játszott, két gólja mellett egy kapufát is lőtt, alig tudták tartani a katalánok védői.

A spanyol AS értesülései szerint az Atlético Madrid, az Inter és a Milan is élénken érdeklődik az uruguayi csatár iránt, akinek a piaci értéke már 20 millió euró.

Darwin Nunez remek teljesítményt nyújtott a Barcelona ellen a BL-ben Forrás: NurPhoto via AFP/Valter Gouveia/NurPhoto/Valter Gouveia

Nunez már futballozott Spanyolországban, a Benfica éppen az Almería együttesétől szerződtette tavaly szeptemberben. A hírek szerint könnyen elképzelhető, hogy az érte folytatott versenyben az Atlético lesz majd a befutó, amely vásárolt már futballistát a Benficától.

Legutóbb, 2019-ben Joao Felixet szerződtették Lisszabonból a spanyolok, akiért klubrekordot jelentő 127 millió eurót fizettek.

Amennyiben Nunez továbbra is lövi a gólokat és tartja a jó formáját, az ő értéke is gyorsan felemelkedhet. A 22 éves támadó ebben a szezonban a BL-ben eddig 2 meccsen 2 gólt lőtt, míg a portugál élvonalban 5 mérkőzésen 4-szer talált be az ellenfelek kapujába.