Fantasztikus köténnyel csapta be ellenfelét a brazil focista - videó

fbl Horizontal
Brazil's Lucas Paqueta celebrates after scoring against Peru during their Conmebol 2021 Copa America football tournament semi-final match at the Nilton Santos Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, on July 5, 2021. (Photo by Douglas Magno / AFP)
Vágólapra másolva!
Brazília hazai pályán, remek játékkal 4-1-re legyőzte Uruguayt a 2022-es katari világbajnokság dél-amerikai selejtezőcsoportjában. A meccs egyik legszebb jelenete Lucas Paquetához fűzödött, aki egy fantasztikus köténycsellel csapta be az ellenfelét.

Az Olympique Lyon 24 éves középpályása az első félidő 28. percében a bal szélen kapott labdát, majd a vele szemben álló védőt egy káprázatos köténnyel verte át.

A gyönyörű megmozdulás után ugyan nem született gól, csak helyzet alakult ki, de a brazilok így is magabiztos 4-1-es győzelmet arattak Uruguay ellen, így csupán egyetlen győzelemre kerültek az újabb sikeres vb-kvalifikációtól.

A 12. forduló után 31 pontos brazilok akár már a következő körben kijuthatnak Katarba, amennyiben hazai pályán megverik Kolumbiát.