Vágólapra másolva!
Világgá kürtölte a Diego Maradonával folytatott botrányos kapcsolata titkait Mavys Álvarez. A most 37 éves nő még csak 16 volt, amikor összeszűrte a levet a nála majd' negyed évszázaddal idősebb, akkoriban a kábítószerfüggősége miatt Fidel Castro meghívására Kubában élő argentin futballikonnal.

A 60 évesen tavaly elhunyt Maradona öt, hivatalosan elismert gyermeke közül két lányt a felesége, Claudia Villafane szült neki. 1989-től 2004-ig voltak házasok, de

a drogelvonón lévő csapodár sztár 2000-től kavart a kubai kamaszlánnyal

– írja a Ripost.

„Az utcán szólított le egy férfi azzal, hogy

– mesélte Mavys.

Maradona nagyon kedves és udvarias volt vele, meghívta vacsorázni a családját is – aztán egy hét múlva a szülei ellenkezése dacára Mavys odaköltözött.

Diego Maradona nem aprózta el az életet Forrás: Origo

„Miután körülbelül hat hónapja együtt voltunk, egyre

gyakrabban próbált rábeszélni a kokainozásra, én pedig a kedvében akartam járni. Ma már tudom, hogy életem legnagyobb hibáját követtem el. De akkoriban még csak tizenhat éves voltam"

– szabadkozott Maradona exe, hozzátéve: arra viszont nem hagyta magát rábeszélni, hogy szexorgiákon vegyen részt.

Maradona úgy rászoktatta Mavyst a kokainra, hogy a lányt egyszer kórházba is kellett vinni.

„Függő voltam, képtelen voltam abbahagyni" – panaszolta, majd egy 2001-es sztoriról is kipakolt:

„Diego azt mondta, hogy sokkal jobban néznék ki nagyobb mellekkel. Azt akarta, hogy a kubai házában végezzék el a műtétet,

de ettől féltem, így végül elhatároztuk, hogy Argentínában vetnek alá a beavatkozásnak" – emlékezett vissza Mavys, hozzátéve, hogy maga Castro személyesen engedélyezte a Buenos Airesbe utazását.

Az operáció után komplikációk léptek föl.

A tervezett 20 nap helyett két és fél hónap után térhettek csak vissza Kubába, ahol lassan véget ért a kapcsolatuk. A nő szerint azért, mert nem ment bele a szexpartikba.

Maradona exfelesége és egyik lányuk, Gianinna a világhálón keresztül mindennek lehordta a szennyest kiteregető Mavyst.