Vágólapra másolva!
A Borussia Mönchengladbach svájci középpályásának, Denis Zakariának jövő nyáron lejár a szerződése, így a játékos iránt érdeklődő Barcelona akár ingyen megszerezheti.

A sport.es megírta, hogy a Barcelona szeretné megerősíteni a középpályát, és jövő nyáron szívesen szerződtetné a svájci válogatott futballistát.

A hírek szerint Zakaria már elutasította a Mönchengladbach szerződéshosszábbításról szóló ajánlatát és nemet mondott a José Mourinho által irányított AS Roma megkeresésére is.

Állítólag a Juventus is szeretné a soraiban tudni a labdarúgót, aki viszont elsősorban a Barcelona megkeresésére vár.

Denis Zakaria 2017 óta a Mönchengladbach játékosa Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Oryk Haist/Sven Simon

A katalán óriás nehéz anyagi helyzetben van, így továbbra is az ingyen megszerezhető játékosok leigazolását tartja szem előtt. A Barca idén nyáron Sergio Agüero, Eric García és Memphis Depay játékjogáért sem fizetett.

Ami Zakariát illeti, a 24 éves középpályásnak több ajánlata is volt ezen a nyáron, de akkor még a maradás mellett döntött, ám jövőre szeretne távozni a Mönchengladbach-tól, amelynek 2017 óta a tagja.