Boateng képpel bizonyítja, hogy kibékült Dárdaival

Hertha BSC - SC Freiburg Sports soccer Bundesliga Single Happy Square Horizontal
02 October 2021, Berlin: Football: Bundesliga, Hertha BSC - SC Freiburg, Matchday 7 at the Olympiastadion. Hertha's head coach Pal Dardai (2nd from left) applauds his player Kevin-Prince Boateng during his substitution. Photo: Soeren Stache/dpa-Zentralbild/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and/or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by SOEREN STACHE / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Mint azt az Origo is megírta, csütörtök délelőtt kisebb csetepaté robbant ki a német élvonalbeli Hertha labdarúgócsapat edzésén. A keret egyik játékosa még Dárdai Pál vezetőedzőre is rátámadt.

A magáról megfeledkező futballista a csapat legrutinosabb játékosa, a karrierjét a Herthában kezdő, később azonban olyan sztárcsapatokban, mint a Tottenham, az AC Milan vagy az FC Barcelona is megforduló Kevin-Prince Boateng volt.

A hírek már délelőtt is arról szóltak, hogy az egykor még a pályán egymás mellett focizó Dárdai és Boateng gyorsan rendezte a nézeteltérést, most itt van erről a képi bizonyíték is: a Boateng közösségi oldalán látható képen mindketten mosolyogva néznek a kamerába.