Megdöbbentő, mennyire lazán lőtte be a 91. percben a tizenegyest – videó

Nottingham Forest v Blackpool - Sky Bet Championship Football League Season 2020-1 Soccer Saturday 16th October 2021 Nottingham Forest vs Blackpool Sky Bet Championship Horizontal FOOTBALL
Lewis Grabban of Nottingham Forest and Lyle Taylor of Nottingham Forest celebrate victory during the Sky Bet Championship match between Nottingham Forest and Blackpool at the City Ground, Nottingham on Saturday 16th October 2021. (Photo by Jon Hobley/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol másodosztályú Nottingham Forest idegenben 2-1-re legyőzte a Bristol City csapatát kedd este. A hazai csapat egészen a 91. percig vezetett, majd jött Lyle Taylor, aki egy percen belül duplázni tudott, és megnyerte a meccset a Nottinghamnek. A montserrati válogatott csatár az egyenlítőgól előtt olyan elképesztő nyugodtsággal sétált oda a büntető elvégzéséhez, mintha csak a parkban sétálgatna.

A Nottingham Forest 1-0-s hátrányban volt a Bristol City ellen, amikor a vendégek a 91. percben tizenegyeshez jutottak. A labda mögé Lyle Taylor állt, és bár óriási nyomás nehezedett rá, képes volt olyan hidegvérrel elvégezni a büntetőt, mintha az a világ legtermészetesebb dolga lenne. Amikor ugyanis a játékvezető a sípjába fújt, a csatár neki sem futott, csak lassan odasétált, majd magabiztosan belőtte a labdát bal alsóba.

Taylor csereként állt be a mérkőzés 81. percében, majd az egyenlítő találata után mindössze egy perccel később újabb gólt lőtt, amivel végül megnyerte csapatának a mérkőzést.

A mérkőzés után egyes szurkolók arrogánsnak és tiszteletlennek nevezték a játékost, akinek nem ez volt az első ilyen esete, ugyanis még korábban a Coventry ellen a 97. percben értékesített hasonló higgadtsággal büntetőt, illetve korábban a Charlton Athletic játékosaként is bemutatta már, hogy nem igazán izgulja túl a büntetőrúgásokat.