A németek már kijutottak a vb-re, kedden a dánok is csatlakozhatnak

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL EUROPEAN CHAMPIONSHIP HEADSHOT APPLAUSE
Denmark's defender Simon Kjaer claps after the ball was kicked out of play in honour of Denmark's midfielder Christian Eriksen during the UEFA EURO 2020 Group B football match between Denmark and Belgium at the Parken Stadium in Copenhagen on June 17, 2021. - Eriksen suffered a cardiac arrest during his country's Euro 2020 opener last weekend. (Photo by Jonathan NACKSTRAND / POOL / AFP)
Vágólapra másolva!
Hétfő este a német lett az első válogatott, amely kijutott a katari világbajnokságra, hozzájuk csatlakozhatnak a dánok kedd este.

A dán válogatott kedd este az osztrákokat fogadja, ha nyer, Dánia biztosan ott lesz a 2022-es világbajnokságon. Az Európa-bajnoki elődöntős csapat akkor is kijut, ha Skócia nem nyer Feröer ellen, de a dánok legalább annyi pontot szereznek, mint a skótok.

A dánok hibátlanul állnak a csoportjukban, hét meccsből hetet nyertek, így csak idő kérdése lehet, mikor válik biztossá a kijutásuk.

Az angol válogatott ma este a magyarokat fogadja, de matematikailag még biztosan nem juthat ki a vb-re, pont azért, mert az albánoktól szombaton kikaptunk.