Vágólapra másolva!
Az Arsenal egykori legendás edzője, Arsene Wenger szerint a rendkívül gyenge szezonkezdet ellenére a londoni csapat jó formában van, és a francia szakember biztos abban, hogy a botladozó együttes hamarosan javuló tendeciát mutat.

A szebb napokat is megélt Arsenal a Premier League utolsó helyén szerénykedik három vereséggel, mínusz 9-es gólkülönbséggel. Mikel Arteta csapata a nyitófordulóban kikapott az újonc Brentfordtól, majd a BL-győztes Chelsea és a PL-címvédő Manchester City is legyőzte.

Az együttest kivételes sérüléshullám sújtja, több futballistája is koronavírusos, így az edző egyik meccsen sem tudta a legerősebb kezdőtizenegyet a pályára küldeni.

A következő fordulóban a szintén nyeretlen Norwich ellen játszik az Arsenal, azt a mérkőzést már mindenképpen meg kell nyernie a borzasztóan rajtoló klubnak.

A Metro megírta, hogy a londoniak legendás sikeredzője, Arsene Wenger nem aggódik a csapat sorsa miatt, és biztos benne, hogy előbb-utóbb jóra fordulnak a dolgok és jönnek az eredmények.

Arsene Wenger bízik az Arsenal formajavulásában Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Kento Nara/Geisler-Fotopress

mondta a francia szakember.

Az Arsenal rossz eredményei miatt többször felmerült a sajtóban az a pletyka, miszerint Wenger visszatérhet a kispadra.

közölte a tréner.

Arsene Wenger 1996 és 2018 között 22 éven át irányította az Arsenalt, számos trófeát hódított el az angol együttessel. Legnagyobb sikereként a 2003/2004-es idényben veretlenül megnyerte a Premier League-t.