Rá sem lehet ismerni a Real Madrid tehetséges futballistájára

Vinícius Junior Real Madrid La Liga
Real Madrid's Brazilian forward Vinicius Junior (C) scores his team's third goal during the Spanish League football match between Real Madrid CF and RC Celta de Vigo at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on September 12, 2021. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
A válogatott szünet sem zökkentette ki Vinícius Juniort, a Real Madrid fiatal brazil futballistáját, aki a Celta Vigo ellen 5-2-re megnyert mérkőzésen ott folytatta, ahol a nyár végén abbahagyta.

A 21 éves szélső formájában hatalmas változás ment végbe Carlo Ancelotti kinevezésével. Nagyon úgy néz ki, hogy az olasz vezetőedzőnek sikerült elérnie a nyári felkészülés alatt, hogy higgadt maradjon a befejezéseknél.

A Celta Vigo ellen lőtt vasárnapi gólja is erről tanúskodik. Az 54. percben nagyszerű labdát kapott a mesterhármast szerző Karim Benzemától, és ziccerben vezethette a labdát Matias Dituróra, majd olyan finoman, könnyed és higgadt mozdulattal tette el a labdát mellette, amit tavaly nem szokhattunk meg tőle.

Vinícius Junior a La Liga első négy fordulójában négy gólt szerzett, ami eggyel több, mint amennyit az előző szezonban 35 mérkőzésen összehozott.

A Real Madrid támadójátékába pedig Carlo Ancelotti visszatérésével a lendület és a fantázia is visszaköltözött. A négy meccsen lőtt 13 gól és a tabellán elfoglalt első hely mindenképp ezt mutatja.