Ha a PSG Messivel sem nyeri meg a BL-t, akkor sosem fogja

Vertical
Lionel Messi (L) of Argentina's Olympic football team celebrates with his teammate Juan Riquelme (R) after scoring against Ivory Coast during the 2008 Beijing Olympic Games first round football match at the Shanghai stadium on August 7, 2008. AFP PHOTO/LIU Jin (Photo by LIU JIN / AFP)
Vágólapra másolva!
Juan Román Riquelme, a Boca Juniors, a Barcelona és a Villarreal korábbi játékosa beszélt honfitársa, Lionel Messi helyzetéről és új csapatáról, a Paris Saint-Germainről. A legendás argentin irányító szerint, ha a PSG Messivel sem tudja megnyerni a BL-t, akkor sehogy sem fogja.

A Paris Saint-Germain minden bizonnyal azon klubok közé tartozik, amelyek a nyári átigazolási időszakban a legjobban erősítettek. Messin kívül szintén ingyen érkezett Georginio Wijnaldum, Sergio Ramos és Gianluigi Donnarumma.

- mondta Riquelme az ESPN-nek adott interjúban, akinek nincsenek kétsége afelől, hogy a Párizsba igazolása ellenére Messi Barcelonából fog visszavonulni.

Lionel Messi és Juan Román Riquelme a pekingi olimpián Forrás: AFP/Liu Jin

„Biztos vagyok benne, hogy Messi megnyeri a Bajnokok Ligáját a Paris Saint-Germainnel, és a Barcelonából vonul majd vissza"

- mondta az 51-szeres válogatott irányító, aki 2008-ban Messi csapattársa volt, amikor az argentin csapat aranyérmes lett a pekingi olimpián.