Vágólapra másolva!
Dibusz Dénes, az Albániában vb-selejtezőn 1-0-s vereséget szenvedő magyar labdarúgó-válogatott kapusa szerinte megérdemelten nyert a riválisunk, mert a magyar csapat nem volt elég jó vasárnap este. 

"Nyilván az ember úgy készül, hogy bármikor pályára léphet - utalt a Ferencváros kapusa arra, hogy Gulácsi Péter első félidőben elszenvedett kézsérülése után a szünetben dőlt el, hogy pályára kell lépnie. - Próbáltam segíteni a csapatot, sajnos nem sikerült nullára hozni a mérkőzést."

A gólról így beszélt a kapus: "Meg kell néznem a gólt, de azt hiszem, hogy túl későn láttam meg a labdát. Ki kell elemezni ezt a mérkőzést, mert nagyon fájó ez az eredmény.

- ismerte el.

Dibusz Dénes tudja, hogy ennél sokkal jobb teljesítmény kell a csapattól Forrás: Sputnik via AFP/Grigory Sysoev

Bármilyen nehéz ezt kimondanom, de megérdemelten nyertek az albánok. Jobbak voltak, nem úgy nézett ki a meccs, ahogy szerettük volna" - mondta Dibusz.

"Ezek ki-ki meccsek, itt nem egy erősebb csapat ellen kell kontrázni, itt nekünk kellene dominálnunk, sok lehetőséget kellene kialakítanunk, vagy legalább meggátolni az ellenfelet, hogy helyzetet dolgozzon ki, ma ez sajnos nem sikerült."

- vonta le végül a végső következtetést a válogatott kapusa.