Vágólapra másolva!
A C kvartett rangadóján a Leicester City hazai pályán 2-2-es döntetlent játszott a Napoli csapatával csütörtökön a labdarúgó Európa-liga csoportkörének első fordulójában. A mérkőzés után hatalmas balhé alakult ki a lelátón, ugyanis a két csapat szurkolói összeverekedtek.

A Leicester City csapata a Napoli csapatát fogadta az El-csoportkör első játéknapján. A lefújást követően a két csapat szurkolói összeverekedtek a King Power Stadion lelátóin - derült ki a The Sun oldaláról. A lap beszámol róla, hogy mintegy 100 rendőr és biztonsági őr tartózkodott annál a szektornál, ahol 250 nápolyi szurkoló volt. Kezdetben a hangosbemondó többször is arra kérte a nézőket, hogy tiszteljék meg egymást, azonban miután Victor Osimhen, a Napoli csatára a 87. percben egyenlített a hazai csapat ellen a helyzet eldurvult és a rend fenntartóinak kellett közbeavatkoznia.

Összetűzés alakult ki a Leicester és a Napoli szurkolói között Forrás: AFP/Oli Scarff

Egy kisebb olasz szurkolócsoport a hazaiakat gúnyolta, majd mindenféle tárgyakkal, köztük palackokkal kezdték dobálni az angolokat. Néhány olasz szurkoló levette nadrágjának övét és azzal támadt. A rendőrök végül közbeavatkoztak. Az UEFA vizsgálatot indított az eset kapcsán.