Gólt lőtt a BL-ben a holland focista, majd a meccse közben meghalt az apja

fbl Horizontal
Manchester City's Dutch defender Nathan Ake (L) celebrates scoring his team's first goal with his teammates during the UEFA Champions League 1st round Group A football match between Manchester City and RB Leipzig at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on September 15, 2021. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
Szerdán este a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának első fordulójában a Manchester City 6-3-re legyőzte a RB Leipzig csapatát a Etihad Stadionban. A találkozó első gólját az angol csapat védője, Nathan Aké szerezte. A holland válogatott játékos az Instagram-oldalon tudatta, hogy nem sokkal a gólja után meghalt az édesapja.

„Az elmúlt néhány hét volt életem legnehezebb időszaka, az édesapám nagyon beteg volt, és nem volt lehetőség a kezelésére. Szerencsés vagyok, hogy a menyasszonyom, a családom és a barátaim is támogattak. A nehéz időszak után tegnap

Tudom, hogy mindig velem vagy, és örökké a szívemben leszel, ez a gól pedig neked szól, Apa" – írta az Instagram-oldalán Nathan Aké, akinek ez volt pályafutása második gólja a Manchester City csapatában.