Vágólapra másolva!
Az Arsenal még soha nem kezdte annyira rosszul a szezont, mint idén. Az észak-londoni labdarúgócsapat vezetősége ezért ultimátumot adott a vezetőedzőnek, Mikel Artetának. A hírek szerint a spanyol szakember öt meccset kapott, hogy változtasson a csapat helyzetén, különben veszélybe kerülhet az állása.

Az Arsenal a múlt hétvégi Chelsea elleni 2-0-s vereségével új negatív rekordot állított fel, ugyanis a klub történetében korábban soha nem fordult elő olyan, hogy két vereséggel és rúgott gól nélkül kezdje az idényt.

Mikel Artetának alaposan össze kell kapnia a csapatát, különben lehet, hogy rövidesen új állás után kell néznie Forrás: AFP/Alastair Grant

Emiatt egyre inkább fokozódik a nyomás Mikel Artetán. A The Telegraph információi szerint a spanyol szakember októberig kapott időt a bizonyításra, vagyis öt meccse van, hogy megmentse az állását.

A lap hozzáteszi, ha addig nem sikerül stabilizálni a csapat helyzetét a bajnokságban, akkor Antonio Conte válthatja a kispadon. Az olasz edző az előző idény végén távozott az Intertől, miután bajnoki címre vezette a milánói csapatot.