Vágólapra másolva!
Kanta József az előző szezon végén elbúcsúzott az aktív játéktól. Az MTK igyekezett méltóképpen megköszönni neki a játékosként a klubnál eltöltött bő két évtizedet - írja hivatalos oldalán a kék-fehér együttes.

A klub célja mindvégig az volt, hogy "Józsika" az esemény súlyához illően az Új Hidegkuti Nándor Stadionban a szurkolóktól is elköszönhessen, erre pedig szombaton, a Bp. Honvéd elleni találkozón volt lehetőség.

A szurkolók természetesen készültek, Kanta egy egész szektoros "drapit" kapott tőlük, de a jelenleg az MTK NB III-as csapatát irányító legendája sem maradt adós, ő is ajándékkal kedveskedett a drukkereknek.

A mérkőzésre kilátogató nézők emellett egy nagy horderejű esemény részesei lehettek: a klub vezetősége úgy döntött, hogy visszavonultatja Kanta József eddig viselt mezszámát, a 19-est, így tisztelegve pályafutása és hűsége előtt, így ezt a számot soha senki nem viselheti az MTK labdarúgócsapatánál.

A ceremóniára a mérkőzés előtt került sor, természetesen Kanta József jelenlétében. A visszavonultatott mez mostantól örökre kint lesz a maratoni kapu fölött, hogy a "Kapitány" lélekben mindig ott legyen a csapattal a pályán.