A Real Madrid korábbi edzője szégyenteljesnek nevezte a spanyol bajnokságot

fbl Horizontal
Manuel Pellegrini éles kritikával illette a spanyol bajnokságot
Vágólapra másolva!
A Real Betis edzője, a korábban a Real Madridot és a Manchester Cityt is irányító Manuel Pellegrini szerint a spanyol labdarúgó-bajnokság rendkívül lassú és körülményes, és sokat kell változtatni rajta, hogy ne legyen ennél is szégyenteljesebb.

A chilei edző csapata pénteken 1-1-es döntetlent játszott hazai pályán a Cádiz együttesével, és a mérkőzés után hangot adott az elégedetlenségének - írta a Marca.

mondta Pellegrini.

Manuel Pellegrini éles kritikával illette a spanyol bajnokságot Forrás: AFP/Cristina Quicler

"A játékvezetőknek, a technikai szakembereknek, a játékosoknak mind-mind erőfeszítéseket kell tenniük ahhoz, hogy a spanyol élvonal ne legyen szégyenteljes.

Jelenleg a La Liga a leglassabb bajnokság Európában. Az emberek egy show-t akarnak látni, és ezt nem kapják meg. Itt van a legtöbb időhúzás, rengeteg a műesés, ez egy szégyen.

A szabálytalanságok kivizsgálása és az ítélethozás is rendkívül lassú. Ezen változtatni kell" - fogalmazott meg éles bírálatot a 67 éves tréner.

"A tegnapi meccsen a Cádiz csak védekezett a végén, az utolsó 15 percet gyakorlatilag nem játszották le" - tért ki csapata bajnokijára Pellegrini.