Óriási a botrány Madridban, Florentino Pérez a Real legendáit szidta

Real Madrid's new signing Reinier Jesus Carvalho's presentation 2020,Madrid,presentation,Reinier Jesus Carvalho,Spain Horizontal
MADRID, SPAIN - FEBRUARY 18: President of Real Madrid Club Florentino Perez makes a speech during a presentation ceremony of Real Madrid's new signing 18-year-old Brazilian footballer Reinier Jesus Carvalho at Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Spain on February 18, 2020. Burak Akbulut / Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Óriási botrányt okozott egy kiszivárgott hangfelvétel, amelyen a Real Madrid elnöke, Florentino Pérez a klub két korábbi játékosát, Iker Casillast és Raúlt szidta.

Az El Confidencial tette közzé azt a hanganyagot, amely Pérez első elnöki regnálását követően készült 2006-ban.

– mondta a 74 éves klubelnök Raúlról, aki Cristiano Ronaldo érkezése előtt a Real legeredményesebb góllövője volt.

A Real Madrid elnöke nem kímélte a klub legendáit Forrás: AFP/Saeed Khan

A kiszivárgott hangfelvételek minden bizonnyal kínos perceket okoztak Péreznek, már csak azért is, mert Raúl jelenleg is a madridiak alkalmazásában áll, hiszen a második csapat, a Castilla vezetőedzőjeként dolgozik. Azonban ez magyarázatot adhat arra, hogy a spanyol szakember helyett miért Carlo Ancelotti lett a befutó a távozó Zinedine Zidane helyére.

– mondta Pérez Casillasról, aki többek között két bajnoki címet és két Bajnokok Ligáját is nyert a Királyi Gárdával.

"Nos, Raúl és Casillas a Real Madrid két legnagyobb csalója. Raúl az első, Casillas a második..." – mondta a klubelnök.

Florentino Pérez csalónak nevezte Iker Casillast Forrás: NurPhoto via AFP/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez

A kiszivárgott hangfelvételre azonnal reagált Florentino Pérez, és a Real Madrid egy közleményben tudatta, hogy az elhangzott mondatokat kiragadták az eredeti kontextusból, ezért félrevezetőek.

"Az El Confidencial által közzétett cikk után, melyben olyan mondatok szerepelnek, amelyeket nekem tulajdonítanak, úgy vélem, fontos tisztázni, hogy azok egy beszélgetés részei voltak, amelyeket Jose Antonio Abellan titokban rögzített, majd a felvételt éveken át megpróbálta eladni, de sikertelenül. Furcsa, hogy éppen most, ennyi idő elteltével hozta nyilvánosságra az El Confidencial. Úgy vélem, azért most hozták csak le, mert részt vettem az Európai Szuperliga megalkotásának folyamatában. Az ügyvédeim kezébe adtam a dolgot" - áll a közleményben.