Vágólapra másolva!
A Real Madridot 16 év után elhagyó Sergio Ramos idén nyáron a Paris Saint-Germainhez igazolt. A spanyol védő elmondta, hogy sosem ünnepelne, ha a PSG színeiben gólt lőne vagy győzne régi klubja ellen, de alig várja, hogy olyan világsztárok oldalán játszhasson, mint Kylian Mbappé és Neymar.

A spanyol labdarúgó-válogatottal világ- és kétszeres Európa-bajnok hátvéd 2023-ig kötelezte el magát a francia sztárcsapathoz, amely jelentősen megerősítené a keretét ezen a nyáron. Ramos mellett az Inter jobbhátvédje, Achraf Hakimi szintén Párizsban folytatja, és csatlakozhat hozzájuk a friss Eb-győztes olasz kapus, Gianluigi Donnarumma és a franciákkal 2018-ban világbajnok Paul Pogba is.

A managingmadrid.com oldal megírta, hogy a Real Madrid korábbi védője alig várja, hogy elkezdhesse a munkát új csapatánál, és az egyik interjújában a klub legnagyobb sztárjának, Kylian Mbappénak is üzent.

adott tanácsot Mbappénak a Reallal négyszeres BL-győztes spanyol védő.

Ramos ezentúl Mbappé és Neymar csapattársa lesz Forrás: AFP/Gabriel Bouys

"Szintén nagy vágyam, hogy Neymarral is egy csapatban futballozzak, aki ellen rengetegszer léptem pályára, amikor a Barcelonában játszott" - tette hozzá Ramos.

A 35 éves labdarúgótól megkérdezték, hogy mi történne, ha a Bajnokok Ligájában a Real Madrid ellen kellene pályára lépnie.

- fogalmazott Ramos.

A hátvéd azt is elmondta, hogy örömmel csatalakozott a PSG-hez, és nem szeretne visszatekinteni a múltba. "Kalandvágyó vagyok, mindig fontos, hogy a komfortzónádat elhagyd" - zárta gondolatait Ramos.