Vágólapra másolva!
A kolumbiai labdarúgó-válogatott védője, Yerri Mina nem haragszik Lionel Messire, amiért az argentin szupersztár kigúnyolta őt a Copa América elődöntőjében elrontott büntetője miatt.

A Copa Améria elődöntőjében az Argentína-Kolumbia mérkőzés a hosszabbítás után is 1-1-es eredményt hozott, így 11-es rúgásokra került sor. Az Everton hátvédjének a lövését kivédte Emiliano Martínez kapus, ezután Messi hangosan kigúnyolta a védőt.

"Most táncolj, gyerünk, most táncolj" - kiabálta a hatszoros aranylabdás, utalva arra, hogy korábban az Uruguay elleni meccsen belőtt 11-ese után örömtáncba kezdett a kolumbiai labdarúgó.

"Ami akkor Leóval történt, az olyasmi, ami bárkivel bármikor megeshet. Ilyen a futball. Az életben sokszor kapsz egy második esélyt, de csendben maradok, mert tudom, hogy Messi egy remek ember" - mondta Mina a szülőhazájában megrendezett egyik jótékonysági eseményen.

Yerri Mina Argentína ellen hibázott a büntetőpárbajban Forrás: The Sun

tette hozzá a 26 éves labdarúgó.

Az argentinok 11-es párbajban legyőzték Kolumbiát az elődöntőben, majd a Copa América fináléjában Ángel Di María góljával 1-0-ra megverték Braziliát, így Messi a pályafutása során először megnyerte a dél-amerikai kontinenstornát az argentin válogatottal.

Lionel Messi idén Copa América-győztes lett Argentínával Forrás: AFP/Carl De Souza

Forrás