Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Súlyos autóbalesetet szenvedett az Arsenal sztárfocistája

Ainsley Maitland-Niles
Arsenal's Ainsley Maitland-Niles during the Premier League match between Arsenal and Newcastle United at the Emirates Stadium, London, England on 16 December 2017 - Photo by John Marsh / ProSportsImages / DPPI
Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal sztárja, Ainsley Maitland-Niles súlyos autóbalesetet szenvedett. A luxusautója összetört, de a 23 éves játékos szerencsésen megúszta az esetet.

A The Sun beszámolója szerint a játékos szerdán ütközött egy másik autóval az M25-ös autópályán a 43 millió forintot érő Mercedes G-Wagonnal, amely az oldalára borult.

Az autó összetört, de a játékos szerencsésen megúszta az esetet, ezt a klubja is megerősítette.

Ainsley Maitland-Niles súlyos autóbalesetet szenvedett Forrás: DPPI/John Marsh

Az Arsenal szóvivője elmondta:

A lap beszámolója szerint az Arsenal kluborvosa az eset után felhívta Maitland-Niles-t, hogy ellenőrizze, biztos jól van-e.

A lap beszámolója szerint többen felismerték az Arsenal játékosát, aki az út szélén ült a baleset után és a telefonját nyomkodta. A Sun egyik forrása elmondta, megdöbbentő baleset volt, nagy vérengzésnek tűnt a helyszín."

„Amint elhaladtunk, csodálkoztunk, amikor Maitland-Nilest láttuk az út szélén. Úgy tűnt, hogy jól van, de az autója nem volt rendben. Szerencsésen megúszta, az biztos."

A pletykák szerint az angol focista a volánnál ülve egész nap a WhatsAppon és a közösségimédia-felületein lógott. A másik autóban egyébként egy idős férfi ült, akit a tűzoltók támogattak ki a kocsijából.

A rendőrség azt a tájékoztatást adta, hogy a baleset pontos körülményeit még vizsgálják.

Maitland-Niles az elmúlt szezon második felét kölcsönben a West Bromnál töltötte, ahol összesen 15 mérkőzésen lépett pályára, gólt nem szerzett. A fiatal játékost 2023 nyaráig köti szerződés az Arsenalhoz, de a hírek szerint bizonytalan a jövője a klubnál.

Mindent egy helyen az Eb-ről