Vágólapra másolva!
A Manchester United a hivatalos oldalán jelentette be, hogy az angol válogatott Jadon Sancho hivatalosan is a játékosuk lett.

Az angol Premier League-ben szereplő Manchester United a hivatalos oldalán jelentette be, hogy az angol válogatott Jadon Sancho immár hivatalosan is a Vörös Ördögök játékosa lett - derül ki az angol klub közleményéből.

Jadon Sancho már a Manchester Unitedé Forrás: NurPhoto via AFP/Action Foto Sport/NurPhoto/Action Foto Sport

A Manchester City akadémiáján nevelkedett Sancho 2017 augusztusában szerződött Dortmundba. Sancho négy szezon alatt 50 gólt rúgott, és 64 gólpasszt adott a Bundesligában. A fiatal angol támadó tagja volt az Eb-ezüstérmes angol válogatottnak is, bár a tornán nagyon keveset játszott. A játékos megköszönte a volt német klubcsapatának, hogy lehetőséget adott neki.

- nyilatkozta az angol játékos. A Manchester norvég edzője, Ole Gunnar Solskjaer is dícsérte a játékost, és elmondta, hogy Sancho góljai és gólpasszai magáért beszélnek. A norvég edző bízik benne, hogy Sancho lendületet és kreativitást hoz majd a csapatba a következő idényben.

A 22-szeres válogatott játékos a döntős angol csapat tagja volt az Európa-bajnokságon, az olaszok elleni finálé tizenegyespárbajában azonban rontott.