Sergio Agüero Barcelona mezben már megtette az első lépéseit a Nou Camp gyepén - videó

Sergio "Kun" Aguero Signing For FC Barcelona FC Barcelona Kun Aguero Sergio Aguero signing contract Barcelona 2021 La Liga One Person Full lenght new FC Barcelona player Aguero Kun Xavier Bonilla NurPhoto Presentation of Sergio Camp Nou Stadium
A Barcelona új igazolása nagyon boldog volt a bemutatásánál
Vágólapra másolva!
Sergio Agüero az angol bajnok, Bajnokok Ligája-döntős Manchester Citytől az FC Barcelona labdarúgócsapatához szerződött, de némi meglepetésre a bemutatkozása során kihagyta az ilyenkor szokásos dekázást. 

Sergio Agüero 2023. június végéig kötelezi el magát a Barcelonnánál. A spanyol klub közlése szerint - amely a szerződés megkötéséről szóló beszámolójában hozzátette - a szerződésbe 100 millió eurós kivásárlási záradék kerül bele. Az argentin csatár sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon is, és utána gránátvörös-kék mezben vonult ki a pályára egy labdával.

A Barcelona új igazolása nagyon boldog volt a bemutatásánál Forrás: NurPhoto via AFP/Xavier Bonilla/NurPhoto/Xavier Bonilla

Némileg furcsa, hogy

az argentin sztár egyetlenegyet sem dekázott, pedig az új játékosok bemutatásánál korábban ez megszokott dolog volt.

A csatár 2011 óta erősítette a Manchester Cityt, melyben a klub gólrekorderévé lépett elő azzal, hogy 389 találkozón 260 alkalommal volt eredményes. Előtte hazájában az Independientében, majd Spanyolországban az Atlético Madridban játszott. Az argentin válogatottban eddig 97 alkalommal szerepelt és 41 gólt szerzett.