Köténygólt lőtt a Bayern München sztárfocistája, majd fájdalmas arccal terült el a földön - videó

Suriname v Canada GettyImageRank2 international team soccer soccer Horizontal SPORT, Alphonso Davies, Kanada
BRIDGEVIEW, ILLINOIS - JUNE 08: Alphonso Davies #19 advances past Damil Dankerlui #2 of Suriname during a FIFA World Cup Qualifier at SeatGeek Stadium on June 08, 2021 in Bridgeview, Illinois. Jonathan Daniel/Getty Images/AFP (Photo by JONATHAN DANIEL / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A CONCACAF-zónabeli vb-selejtező B csoportjában Kanada 4-0-ra győzte le Suriname legjobbjait. A hazai csapat legnagyobb sztárja, Alphonso Davies is eredményes tudott lenni, ám nem igazán tudott örülni a találatának.

A Bayern München mindössze 20 éves világklasszisa a 37. percben szerezte meg a vezetést, amikor harciasan ment tovább a támadással, majd

a kapus lábai között talált a kapuba. Ám az ünneplést biztosan nem így képzelte el a szélső, ugyanis a Suriname játékosa megrúgta a találat előtt, így a gólöröm helyett fájdalmas arccal terült el a földön.

Ápolni is kellett Daviest, de végül a 82. percig a pályán volt, ekkor Sam Adekugbe váltotta.

Kanada végül 4-0-ra nyerte meg a találkozót,

méghozzá többek között a Lille támadójának, Jonathan David három góljának köszönhetően. Két találatnál Daviestól kapta a gólpasszt a 21 éves csatár.

Kanada hibátlanul vezeti a csoportját négy forduló után, méghozzá egészen félelmetes, 27-1-s gólkülönbséggel.