Vágólapra másolva!
Az Inter Miami társtulajdonosa, Jorge Mas meglepően optimistán nyilatkozott a Barcelona hatszoros aranylabdás klasszisával, Lionel Messivel kapcsolatban, ugyanis szerinte az argentin támadó hozzájuk fog igazolni.

Messi szerződéséből mindössze három hét van hátra és amennyiben nem újítja meg a kontraktusát, úgy szabadon igazolható játékossá válik. Azonban már csak a legjobb barátja, Sergio Agüero érkezése miatt is várhatóan meghosszabbítja szerződését a Barcával, de egy korábbi nyilatkozata reményt keltett az észak-amerikai profi labdarúgóligában szereplő Inter Miami társtulajdonosában, ugyanis az argentin sztár elmondása szerint visszavonulása előtt még szívesen kipróbálná magát az MLS-ben. Jorge Mas beszámolt róla, hogy ő és tulajdonostársa, David Beckham több Messivel kapcsolatos tárgyaláson is részt vettek.

- mondta Mas a Miami Heraldnak.

Az Inter Miami társtulajdonosa szerint Messi az MLS-ben folytathatja Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

Joan Laporta, a Barcelona új elnöke hangsúlyozta, hogy Messivel jól mennek a tárgyalások, de egyelőre még nem történt meg az aláírás. A hírek szerint Messi új barcelonai szerződésében az szerepel, hogy még két szezont játszik Spanyolországban, majd 2023-tól Miamiban folytatja a pályafutását.