Ibrahimovic káromkodva szidta a csapattársát egy rossz megoldás után - videó

AC Milan vs Hellas Verona FC: Serie A AC Milan,Hellas Verona,Italy,Milano Horizontal, Calhanoglu, Ibrahimovic
MILANO, ITALY - NOVEMBER 08: (L-R) Zlatan Ibrahimovic and Hakan Calhanoglu of AC Milan during the Serie A match between AC Milan and Hellas Verona FC at Stadio Giuseppe Meazza di San of AC Milan in action during the Serie A match between AC Milan and Hellas Verona FC at Giuseppe Meazza Stadium in Milano, Italy on November 8, 2020. Pier Marco Tacca / Anadolu Agency (Photo by Pier Marco Tacca / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Milan hazai pályán 2-0-ra nyert a bennmaradásért harcoló Benevento ellen az olasz labdarúgó-élvonal 34. fordulójának szombati játéknapján, ám így sem volt feszültségektől mentes a meccs. Az egyik kimaradt lehetőségnél ugyanis a visszatérő Zlatan Ibrahimovic hangosan szidta a csapattársát.

A mérkőzés 35. percében Hakan Calhanoglu tört be a jobb szélen a tizenhatoson belülre, ám nem a mögötte érkező Ibrahimovicnak tette vissza a labdát, hanem középre ívelt Rafael Leao felé. A svéd klasszisnak ez nagyon nem tetszett, amelyet elég hangosan a csapattársa tudtára is adott – számolt be a sport.tv2.dk.

Egyértelműen hallható volt a közvetítésben, ahogy

a svéd azt kiabálta Calhanoglu felé, hogy "nem értelek, ki.aszottul nem értelek".

Stefano Pioli, az AC Milan vezetőedzője a meccs utáni sajtótájékoztatón egyértelművé tette, hogy örül, hogy Ibrahimovic visszatért,

majd egyetértett a svéd klasszissal abban, hogy Calhanoglu jobbá válhat.

„Az én szememben Calhanoglu még nem érte el a benne rejlő teljes potenciált - mondta a Football Italia szerint az 55 éves edző, aki hozzátette, hogy egy kicsit pontosabbnak kell lennie az asszisztjaival és az utolsó labdáival, fenn kell tartania a fejét, és lehetőségeket kell keresnie.