Vágólapra másolva!
Az AC Milan labdarúgócsapatának olasz válogatott kapusa, Gianluigi Donnarumma a Barcelonához igazolhat. A 22 éves játékosnak idén nyáron jár le a szerződése.

A gianlucadimarzio.com oldal értesülései szerint a Barcelona mindenképpen szeretné megszerezni a Milantól Donnarummát, akinek idén júniusban jár le a szerződése, így ingyen a katalán sztárcsapathoz kerülhet.

Az átigazolást segítheti, hogy a spanyol klub elnöke, Joan Laporta és az olasz kapus ügynöke, Mino Raiola remek kapcsolatot ápolnak egymással.

Gianluigi Donnarumma klubot válthat a nyáron Forrás: NurPhoto via AFP/Matteo Ciambelli/NurPhoto/Matteo Ciambelli

A Barcelona jelenleg aktív az átigazolási piacon. Ugyan hivatalos bejelentés még nem történt, de nagyon valószínű, hogy a Manchester Citytől távozó Sergio Agüero és a Liverpool középpályása, Georginio Wijnaldum is Lionel Messi csapattársa lesz hamarosan.

Donnarumma leigazolása érdekes lépésnek tűnik, ugyanis a Barca a sérülése miatt a nyári foci-Eb-t kihagyó Marc-André ter Stegen személyében már rendelkezik egy klasszis kapussal. A 22 éves olasz futballistát állítólag a Juventus is szívesen látná a soraiban, ám a torinói csapatban jelenleg Wojciech Szczesny az első számú kapus.