Vágólapra másolva!
A francia Paris Saint-Germain labdarúgója, Ander Herrera meglehetősen bizarr választ adott a kedd esti BL-elődöntő visszavágója után, ugyanis szerinte a PSG jobban játszott, mint a Manchester City. Emellett pedig még a játékvezetőre is panaszkodott, amiért trágár kifejezéseket használt velük szemben.

Mint arról beszámoltunk, a Manchester City kettős győzelemmel búcsúztatta a Paris Saint-Germain csapatát a Bajnokok Ligája elődöntőjében, ezzel története során először jutott be a fináléba. A keddi visszavágón Josep Guardiola együttese az első mérkőzésen is eredményes Rijad Mahrez két góljával nyert 2-0-ra.

A mérkőzés után a párizsiak csalódott középpályása, Ander Herrera elmondta az RMC-nek, hogy Kuipers játékvezető trágár kifejezéseket használt, és arra panaszkodott, hogy fordított esetben a játékosokat hosszas eltiltással sújtották volna.

Mauricio Pochettino együttesének az első mérkőzés 28. percétől a visszavágó végéig nem volt kapura lövése. A legtöbb ember számára ez elegendő ok arra utalni, hogy melyik fél érdemelte meg a győzelmet, a spanyol játékos azonban egészen másképp érezte.

- mondta a meccs után az RMC-nek a Manchester United korábbi középpályása.

Annak ellenére, hogy Herrera az interjú során arról beszélt, hogy emelt fővel távoznak, mégis úgy tűnt, hogy a PSG játékosai a meccs vége felé elvesztették a fejüket, akárcsak hat nappal korábban Párizsban. Ángel di Mariát a 69. percben piros lapot kapott, a PSG-nek pedig nagy szerencséje volt, hogy nem állítottak ki több játékost.

Ennek ellenére Herrera a játékvezetőre panaszkodott a meccs után, azt állítva, hogy a bíró azt mondta csapattársának, Leandro Paredesnek, hogy „menj a picsába".

A játékvezető trágár kifejezéseket használt a franciák szerint Forrás: AFP/Paul Ellis

Nem a spanyol az egyetlen PSG-játékos, aki a játékvezetőre panaszkodott a meccs után. Marco Verratti alátámasztotta csapattársának állítását, és hozzátette:

– mondta az olasz középpályás.