Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A Real Madrid spanyol válogatott hátvédje, Sergio Ramos izomsérülést szenvedett a legutóbb vb-selejtező meccsen Koszovó ellen. A rutinos játékos így kihagyhatja a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő mindkét meccsét, és a Barcelona elleni rangadón sem biztos, hogy pályára tud lépni. 

A spanyol labdarúgó-válogatott játékosa és a Real Madrid csapatkapitánya, Sergio Ramos izomsérülést szenvedett a Koszovó elleni vb-selejtező meccsen - derül ki a Bleacher Report oldaláról.

Sergio Ramos egy hónapig nem játszhat a sérülése miatt Forrás: AFP/Oscar Del Pozo

A rutinos játékos közel egy hónap kihagyásra számíthat,

és így valószínűleg nem szerepelhet a Liverpool elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő egyik meccsén sem.

A spanyol focista a spanyol bajnokság legnagyobb rangadójáról, az El Clásicoról is hiányozni fog, amelyen a Real Madrid az FC Barcelona csapatát fogadja hazai pályán április 10-én.

Ramos - akinek a szezon végén lejár a szerződése - januárban térdműtéten esett át, és tíz mérkőzést hagyott ki. Március közepén tért vissza két klubmérkőzés erejéig - az Atalanta elleni BL-találkozón gólt is szerzett -, majd az elmúlt napokban a spanyol válogatott rendelkezésére állt. A nemzeti együttes három világbajnoki selejtezője közül kettőn pályára lépett, legutóbb szerdán Koszovó ellen négy percet játszhatott csereként.


Mindent egy helyen az Eb-ről