Negyven méterről fejeltek gólt a Manchester United korábbi kapusának - videó

164203905 Horizontal FOOTBALL SEATED GOALKEEPER
Roy Carroll goalkeeper of Northern Ireland reacts during the FIFA 2014 World Cup qualifying football match between Northern Ireland and Israel at Windsor Park in Belfast, Northern Ireland on March 26, 2013. Israel won the game 2-0. AFP PHOTO/MICHAEL COOPER (Photo by - / AFP)
Vágólapra másolva!
Az északír labdarúgó-bajnokságban a Glentoran FC-Dungannon Swifts mérkőzésen a hazaiak futballistája, Rory Donnelly mintegy 40 méterről fejelt hatalmas gólt a Manchester United korábbi kapusának, Roy Carrollnak. 

A 43 éves kapus egy hosszan előreívelt indítás után kimozdult a kapujából, hogy tisztázzon az ellenfél csatára elől, és elfejelte a labdát.

Carroll pechjére a szituációt kiválóan reagálta le Donnelly, és remek helyzetfelismeréssel azonnal, mintegy negyven méterről az üresen maradt kapuba fejelt.

A The Guardian megírta, hogy a meccs kommentátorai teljesen megdöbbentek a gól láttán, egyikőjük el se hitte, hogy a kapuba került a labda. A mérkőzést egyébként Donnelly két góljával 2-0-ra nyerte a hazai együttes.

A pályafutása során számtalan klubban megforduló és több látványos potyagólt beszedő Roy Carroll 2001 és 2005 között volt a Manchester United játékosa, a Dungannon Swifts csapatának idén január óta a tagja.