Vágólapra másolva!
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Brighton menedzsere, Graham Potter szerencsétlen balesetet szenvedett a tengerparton, amely miatt össze is kellett varrni az arcán található sebet.

A The Sun beszámolója szerint Graham Potter nagyon hasonlít a baleset után Harry Potterre, ugyanis egy hatalmas heg van a szeme alatt. Ám a történet ennél azért sokkal komolyabb. A tréner Brighton tengerpartján sétált a feleségével, amikor nekiesett egy fémkorlátnak.

Graham Potter csúnya sérülést szenvedett a tengerparti séta közben Forrás: The Sun

„Szeretnék egy hősies történetet elmesélni az esetről, de sajnos épp a part előtt sétáltam a lépcsőn, amikor a baleset történt. Kicsit szeles volt az idő, és amikor valami menedéket kerestem, elkövettem egy iskolás hibát. Hiányzott egy lépésem, és nekimentem a fém korlátnak. Kicsit fájó volt" – mondta az esetről Graham Potter, aki hozzátette, három öltéssel varrta össze a sebet a klub csapatorvosa, aki szerencsére épp a közelben volt.

„Mindig nézd meg, hova lépsz, ez a tanulság. Nem vagyok jóban a tűvel, ezért nagyon szánalmas beteg voltam" – mondta a Brighton menedzsere, aki viccesen hozzátette, nem ivott, és nem hibáztat senkit az eset miatt.