Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic ismét a címlapokon szerepel, de nem a pályán nyújtott teljesítménye miatt, hanem azért, mert állítólag egy milánói étteremben látták őt, miközben az olasz város teljes zárlat alatt van a koronavírus miatt.

Az olasz híroldal, a Fanpage tette közzé azokat a képeket, amelyeken látható, hogy az AC Milan játékosa maszk nélkül borozgatott a barátaival közösen az egyik milánói étteremben, vasárnap ebédidőben.

A járványhelyzet javulása miatt Lombardiában hétfőtől újra kinyithattak az üzletek, de az éttermeknek továbbra is zárva kell lenni.

Egy Ibrahimovichoz közel álló ismeretlen forrás azt nyilatkozta az AFP-nek, hogy a svéd támadó "munkamegbeszélésen" vett részt, míg az étterem tulajdonosa, Tano Simonato elmondta a Fanpage-nek, hogy a társaság, amelynek egyik tagja az AC Milan korábbi játékosa, Ignazio Abate volt, nem evett az étteremben.

- idézte a Fanpage Simonato szavait.

Áll a bál Ibrahimovic miatt Milánóban Forrás: AFP/Alberto Pizzoli

A fotók azért is váltottak ki vitát, mert ősszel Ibrahimovic a társadalmi távolságtartásra és a maszkok viselésére hívta fel az emberek figyelmét, ehhez képest vasárnap egyiket sem tartotta be.