Machetével és késekkel felfegyverkezett gengszterek törtek be a focista házába

fbl Horizontal
Cagliari's Swedish goalkeeper Robin Olsen (R) deflects a shot under pressure from Inter Milan's Belgian forward Romelu Lukaku (Top L) during the Italian Cup (Coppa Italia) round of 16 football match Inter Milan vs Cagliari on January 14, 2020 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Álarcos, machetés, késsel felfegyverkezett gengszterek törtek be az Everton kapusának házába. Robin Olsen és az egész család otthon volt, amikor a támadás történt.

A rablók elkapták a házban a svéd kapust. Arra kényszerítették, hogy adja át az ékszereket és az értékeket. Miután késsel fenyegették a sportolót, Olsen nem tudott mást tenni. Mindezt a kapus felesége és két kisgyereke is végignézte. A család sokkot kapott a támadástól, az Everton most szakembereket küldött hozzájuk, hogy segítsenek átvészelni a traumát.

Robin Olsen és a család:

Olsen azt mondta, hogy jól van, de fontolgatják, hogy lakást cserélnek, elhagyják az ingatlant. Az Everton csapatában nem ez az első ilyen jellegű támadás. Nem sokkal korábban a csapat menedzserének, Carlo Ancelottinak a lakásába törtek be. A futballklubok most figyelmeztették a játékosokat, mert ezeket a bűncselekményeket egy szervezett banda követi el. Mindenki figyelmét felhívták arra, hogy fokozzák a biztonsági intézkedéseket.

A Robin Olsen és családja elleni támadásról a klub egyik alkalmazottja így beszélt:

Forrás