Patkánynak nevezte az MTK játékosa a ZTE edzőjét

Budapest, 2020. szeptember 13. A zalaegerszegi Bojan Sankovic (j) és Schön Szabolcs, az MTK játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott MTK Budapest-ZTE FC mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2020. szeptember 13-án. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Az NB I szombati játéknapján az MTK magabiztosan verte 3-0-ra a Hidegkuti Nándor Stadionban a vendég ZTE csapatát. A találkozó után a zalaiak vezetőedzője nem csupán saját csapata hibáiról, hanem egy súlyos sportszerűtlenségről is beszélt.

"Ha az edzőt egy tehetséges, húszéves, utánpótlás-válogatott játékos lepatkányozza, az sokkal több, mint hogy nem adja meg a tiszteletet. Én sosem szólok az ellenfélhez nemhogy ilyen, de más hangnemben sem. Ezt nem csak én kifogásoltam volna. Fiatal edző vagyok, de a tisztelet nemcsak a kornak jár, hanem bármilyen embernek. Így nem lehet mással beszélni, nyilván ezt szóvá tettem" – adott magyarázatot Boér Gábor arra, hogy min vitatkozott emelt hangon Schön Szabolccsal, az MTK U21-es válogatott játékosával.

Az elhangzottakra Michael Boris, a fővárosiak vezetőedzője reagált, aki játékosát ugyan nem védte meg, azonban nem is ítélte el. Szerinte Schön a mérkőzés hevében rosszul reagált arra, hogy a vendégek a szögletzászlóig rúgták vissza a labdát, miután az MTK kirúgta azt, hogy ápolni lehessen a ZTE egyik játékosát. Boris szerint Boér Gábor is jelezhette volna a játékosainak, hogy a kapushoz juttassák vissza a labdát.

Forrás.